Home

Biography

National Team

Statistics

Multimedia

Nikos' Opinions

Latest News



03/06/2008

AEL player for another 2 years

Θα ήθελα να ανακοινώσω την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ομάδα της ΑΕΛ για άλλα δύο χρόνια. Στην Ελλάδα δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να δίνονται 2ετή συμβόλαια σε παίκτες της ηλικίας μου. Αυτό μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση, αφού αυτοί που έχουν την τύχη της ομάδας στα χέρια τους, δηλαδή η διοίκηση, ο απερχόμενος αλλά και ο νυν προπόνητης, συμφώνησαν να μείνω.

Στη ζωή μου μέχρι τώρα ποτέ δεν έκανα όνειρα όσον αφορά τη ποδοσφαιρική μου διαδρομή. Ένα μεγάλο μέρος της απόφασης μου να παραμείνω για άλλα δύο χρόνια είναι και η προοπτική να πατήσω το χορτάρι του καινούριου γηπέδου. Ελπίζω αυτό το όραμα που υπάρχει στο σύλλογο, αλλά και την υλοποίηση του, να τη ζήσω και εγώ ως παίκτης της ΑΕΛ. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Προς το παρόν στο Αλκαζάρ και την επόμενη χρόνια στο καινούριο!


Nikos Dabizas

 

232 Appearances in England (175 for Newcastle United, 18 for Leicester in the Premier League and 39 for Leicester in the Championship). Total League-Cup-Europe appearances 550. National Team appearances 70. Goals total 40.