Home

Biography

National Team

Statistics

Multimedia

Nikos' Opinions

Latest News



17/11/2007

Miles away from the truth

Με αφορμή το παιχνίδι με τον Ηρακλή και τα όσα διαδραματήστηκαν κατά τη δειάρκεια του αγώνα καθώς και τη λήξη του θα ήθελα να αναφέρω τα εξής. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αυτοί που είδαν το παιχνίδι παρακολούθησαν μια ομάδα, η οποία είχε δυο δοκάρια και πολλαπλές ευκαιρίες για να σκοράρει και στον αντίποδα την αντίπαλη ομάδα να απειλεί με ένα μόνο σουτ εκτός περιοχής και αυτό καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρ’ότι τα αποτελέσματα καθορίζουν την πορεία μιας ομάδας εγώ προσωπικά αισθάνομαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Είναι θέμα χρόνου οι πολύ καλές αυτές εμφανίσεις να συνοδευτούν και από νικηφόρα αποτελέσματα. Άλλωστε αυτά είναι που καθιερώνουν μια ομάδα στη συνείσηση του κόσμου.

Τέλος, όσον αφορά τα όσα διαδραματήστηκαν στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα η εικόνα που παρουσίασαν τα ΜΜΕ απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Το τι συνέβη πραγματικά το γνωρίζουν μόνο η διοίκηση, το προπονιτικό team και οι συμπαίκτες μου και δεν είναι σε καμία περίπτωση προς λαική κατανάλωση.

Για τεχνικούς λόγους τα παραπάνω θα είχαν μπει νωρίτερα στο site αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν.


Nikos Dabizas

 

232 Appearances in England (175 for Newcastle United, 18 for Leicester in the Premier League and 39 for Leicester in the Championship). Total League-Cup-Europe appearances 550. National Team appearances 70. Goals total 40.