Home

Biography

National Team

Statistics

Multimedia

Nikos' Opinions

Latest News



10/05/2007

Greek media

Greek media

"Είναι δύσκολο να το χαρείς, δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει γιατί βρισκόμασταν στην κόλαση μέχρι το 85' ", παραδέχτηκε ο Νίκος Νταμπίζας μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα της Λάρισας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ να συνέχισε: "Όταν φθάνεις όμως στην τελευταία αγωνιστική τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θέλεις ένα αποτέλεσμα και πας να το πάρεις. Το καταφέραμε αλλά δεν πανηγυρίζουμε. Η άποψη μου είναι ότι η ομάδα η δικιά μας δεν έπρεπε να φθάσει σε αυτή την θέση. Εμείς την φέραμε και δυστυχώς εμείς έπρεπε να την βγάλουμε.

Τέλος καλό όλα καλά. Πρέπει να διδαχτούμε από αυτή την χρονιά και τα λάθη που κάναμε σε όλη την χρονιά για να μην ξαναβιώσουμε παρόμοιες καταστάσεις", ενώ όσον αφορά τον ίδιο ο Νταμπίζας δεν έκρυψε πως: "Δεν είχε ξανασυμβεί στην καριέρα μου να παίξω τελευταία αγωνιστική την παραμονή στην κατηγορία. Είναι δύσκολο. Το βάρος είναι το ίδιο για όλους".

https://www.sport24.gr

Ο πολύτιμος κ. Νταμπίζας Η εμπειρία του Νίκου Νταμπίζα αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα στη σπουδαία νίκη της Λάρισας στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό και οι φίλαθλοι ξέρουν ν’ αναγνωρίζουν την ποιότητα. Στο επίσημο site του συλλόγου, ο Νταμπίζας συγκέντρωνε ποσοστό 41 τοίς εκατό, ο Φωτάκης 34 τοίς εκατό και ακολουθούσε ο Αντσούε με 25 τοίς εκατό, στη ψηφοφορία για τους πολυτιμότερους του τελικού. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε ψηφισθεί άλλος παίκτης της ΑΕΛ αφού αυτοί οι τρεις μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και την προσοχή των φίλων της θεσσαλικής ομάδας.

https://www.myworld.gr

"Είναι το πρώτο κύπελλο μου αν και είχα χαμένες προσπάθειες στην Αγγλία. Είναι η πιο καλή στιγμή στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να είμαι αρχηγός σε αυτήν την ομάδα."

https://sports.pathfinder.gr

Νίκος Νταμπίζας: "Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου, εξαιρουμένων βέβαια εκείνων με την Εθνική ομάδα. Νιώθω υπερήφανος. Πριν επτά χρόνια με είχε παρακολουθήσει ο πατέρας μου στον τελικό στην Αγγλία, αλλά τώρα δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ελπίζω ότι μας βλέπει τώρα μέσα από τα μάτια των παιδιών μου". https://www.contra.gr/

 

232 Appearances in England (175 for Newcastle United, 18 for Leicester in the Premier League and 39 for Leicester in the Championship). Total League-Cup-Europe appearances 550. National Team appearances 70. Goals total 40.