Home

Biography

National Team

Statistics

Multimedia

Nikos' Opinions

Latest News



23/03/2006

We will do our best

Όταν η κλήρωση έφερε τον Ολυμπιακό στο δρόμο μας ήταν ξεκάθαρο ποιος ήταν το φαβορί για την πρόκριση. Μετά το πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα είναι μια δύσκολη ρεβάνς για τον Ολυμπιακό, αφού θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που πρόκρισης που έχουμε. Μέσα στο Αλκαζάρ είμαστε ένας ισχυρός αντίπαλος για κάθε ομάδα και όπως πάντα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Νίκος Νταμπίζας

ΥΣ: Γίνεται πολύ κουβέντα τελευταία για τη διαιτησία και τις αποφάσεις των διατητών. Είναι πάγια τακτική μου να μην σχολιάζω τη διαιτησία και έτσι έκανα από την αρχή της χρονιάς. Όπως για παράδειγμα την πρώτη αγωνιστική όταν δόθηκε πέναλτι σε μια φάση που ήμουν πρωταγωνιστής ή στο παιχνίδι της Τούμπας όπου αποβλήθηκα με κόκκινη κάρτα. Την ίδια στάση κράτησα και με το γκόλ της Καλλιθέας στο εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτή τη στάση θα διατηρήσω και στο γκολ που πέτυχε ο Στολτίδης στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Παραπάνω αναφέρομαι μόνο σε περιπτώσεις που ήμουνα πρωταγωνιστής στις συγκεκριμένες φάσεις, αν και υπάρχουν και άλλες που θα μπορούσε να αναφέρει κανείς, αλλά αυτό το έχει κάνει η διοίκηση. Ας μην γίνει το παιχνίδι με τον Ηρακλή η αρχή του τέλους αυτού του τόσου ωραίου ονείρου που ζούμε στην ομάδα γιατί θα είναι άδικο για τον κόσμο και την προσπάθεια που γίνεται. Η ομάδα έχει μπει σε μονόδρομο που οδηγεί στην επιτυχία και όλοι μαζί θα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Όλος ο κόσμος θα πρέπει να δώσει το παρών το Σάββατο και να επιδείξει την ίδια συμπεριφορά που μας έχει κάνει τόσο ξεχωριστούς.


 

232 Appearances in England (175 for Newcastle United, 18 for Leicester in the Premier League and 39 for Leicester in the Championship). Total League-Cup-Europe appearances 550. National Team appearances 70. Goals total 40.