Home

Biography

National Team

Statistics

Multimedia

Nikos' Opinions

Latest News



09/11/2005

Injured!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό τραυματίστηκα στο κεφάλι και χρειάστηκα αρκετά ράμματα. Αυτό όμως που θα μου μείνει περισσότερο από το παιχνίδι αυτό, θα είναι όσα συνέβησαν έξω από τον αγωνιστικό χώρο!

Καθώς πήγαινα προς τα αποδυτήρια, πολλοί φίλοι του Πανσερραϊκού βλέποντας ότι είχα χτυπήσει σοβαρά σηκώθηκαν και με χειροκρότησαν. Η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν συγκινητική και γι’ αυτό με τη σειρά μου θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τον τρόπο που επέλεξαν να δείξουν την συμπαράσταση τους. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους παίκτες του Πανσερραϊκού που μέσω του αρχηγού τους θέλησαν να μάθουν την κατάσταση της υγείας μου και να μου ευχηθούν περαστικά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η νίκη στις Σέρρες ήταν πολύ σημαντική γιατί μας διατήρησε μέσα σε έναν από τους βασικούς μας στόχους, το Κύπελλο. Πιστεύω ότι έχουμε και τις δυνατότητες και τη θέληση να κάνουμε μια καλή πορεία στο θεσμό, και με λίγη τύχη νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε.


Nikos Dabizas

 

232 Appearances in England (175 for Newcastle United, 18 for Leicester in the Premier League and 39 for Leicester in the Championship). Total League-Cup-Europe appearances 550. National Team appearances 70. Goals total 40.