Home

Biography

National Team

Statistics

Multimedia

Nikos' Opinions

Latest News



05/05/2007

Comments before the final

Comments before the final

Η αλήθεια είναι ότι για την ομάδα μας το κίνητρο είναι πάρα πολύ μεγάλο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Ξέρουμε ότι είμαστε αουτσάιντερ. Για τον Παναθηναϊκό η κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι ακόμη ένα τρόπαιο στη συλλογή του. Για την ΑΕΛ θα είναι ένα νέο σημείο αναφοράς στην ιστορία της κι αυτό είναι κάτι που έχει μεταφερθεί και στα αποδυτήρια της ομάδας», δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην κοινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των δύο φιναλίστ, που δόθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Από την πλευρά του ο Νίκος Νταμπίζας δήλωσε: «Η συμμετοχή σε έναν τελικό Κυπέλλου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την ομάδα στην οποία αγωνίζεσαι. Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται εκεί πιο συχνά. Για την ΑΕΛ, όμως, η συμμετοχή σε έναν τέτοιο αγώνα μετά από 22 ολόκληρα χρόνια έχει διαφορετική χροιά. Το αυριανό ματς δεν έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα. Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα να φέρουμε το Κύπελλο στη Λάρισα. Δεν το βλέπουμε σαν εξιλέωση. Ό,τι και να πούμε δεν έχει σημασία. Οι απαντήσεις δίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Εκεί λάμπει η αλήθεια».


AEL

 

232 Appearances in England (175 for Newcastle United, 18 for Leicester in the Premier League and 39 for Leicester in the Championship). Total League-Cup-Europe appearances 550. National Team appearances 70. Goals total 40.